Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początkowy DMG (Assasyn)

xquak0344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jedno ważne pytanie w sprawie moich obrażeń. Gram Assasynką i walcze z tymi mobami aktualnie mam 14 lvl i jestem na Mosniedźwiedziach czy jakoś tak. Gdy spotykam jakiegoś innego gracza to ściąga go na 2 skile, ewentualnie na 1, a ja się meczę nie wiadomo ile. Czy ktoś może wie jak mam poprawić swój DMG postaci ? Mam sztylet karmy i archontów.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Jakie masz kamienie many, czy masz zakupione nowe skille i na jaki + są twoje sztyleciki oraz co to za set?

Nie mam żadnych kamieni many, sztylecikow nie ulepszalem to chyba +0 nie wiem jak sie ulepsza jestem świerzakiem,a skille mam atak z zaskoczenia tam te 2 skille co chyba 4s i znowu moge uzyc no i jeszcze 1 buffa co na 4s mam iles tam wiecej obrazen.

Opublikowano

Sztylety są z misji, czy kupione? Hm, nie znam w ogóle skillów Sin'a, rozumiem, ze wszystkie książki na Twój lvl kupiłaś?

Sztylet karmy dostalem jak zostalem Deawa.A drugi kupiony u handlarza.Teraz jestem w tej twierdzy Altgard i nie znalazlem tam zadnych z ksiazkami.

Opublikowano

Sztylet karmy dostalem jak zostalem Deawa.A drugi kupiony u handlarza.Teraz jestem w tej twierdzy Altgard i nie znalazlem tam zadnych z ksiazkami.

Jeżeli się nie myle (grałam raz u asmo i podejrzewa ze ty też tam grasz) to npc ze skillami "ksiąkowymi" jest w temple of Gold albo w temple of artisans (chyba to drugie)

84f55a8c5edf6f782f7214a7.jpg

Dodatkowo wiesz, sa profesje, którym po prostu łatwiej się expi, wiec po prostu exp, a z czasem będzie postać coraz silniejsza.

Edit: Aj chyba jednak w Great Temple of Pandaemonium

Opublikowano

Na początkowych lvl'ach nie ma się co spodziewać, że będziesz ściągać moby na 2 skille, sam gram rangerem, mam łuk +10, a i tak dosyć wolno moby się bije (zwykle 6 skilli muszę wpakować, zanim mob padnie, no chyba, że stunning shot wypakuje max. obrażenia, to mob traci pół hp), dopiero w okolicach 50 lvl'a myślę, że zaczniesz szybciej ubijać potworki.

Bronie ulepsza się kamieniami do ulepszania, które można wydobyć z itemów, albo u brokera kupić, co do manastonów, to klikasz prawym na takowy, a potem wybierasz rzecz, do której chcesz go włożyć.

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...